Brasserie De Krone

Brasserie De Krone is gelegen bij het Fort van Duffel. In de brasserie kan je iets drinken op het terras, genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner. De brasserie is geopend van dinsdag tot en met zondag. Geregeld kan je op zondag ook aanschuiven voor een luxe ontbijt vanaf 10u. Daarvoor moet je op voorhand reserveren.

Brasserie De Krone is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis. Dat wil zeggen dat jongeren met ASS in het Spoorwegfort de kans krijgen om werkervaring op te doen. Niet alleen door de brasserie open te houden, maar ook door activiteiten te organiseren en het domein te onderhouden.

Er is eveneens een vergaderzaal/workshopruimte die gratis ter beschikking gesteld wordt voor mensen met autisme en organisaties die werken met mensen met autisme. De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door de gemeente Duffel en provincie Antwerpen. 

Welke hulpmiddelen zijn aanwezig?

  • De jongeren die werken in en rond de brasserie hebben autisme. Het personeel heeft dus ervaring met mensen met autisme. 

Openingsuren

De openingsuren van de brasserie kan je via deze link terugvinden.

Adres

Fort van Duffel – Mechelsebaan 249 – 2570 Duffel

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!