Belevingscentrum Hoge Mote

Belevingscentrum Hoge Mote ligt midden in het historisch centrum van de stad Ronse. Aan de hand van interactieve panelen, luisterverhalen, filmpjes en virtual reality kan jij meer ontdekken over Sint-Hermes, de textielgeschiedenis en de stadsontwikkeling. Een ideaal bezoek, ook met kinderen! Het belevingscentrum is bovendien gratis te bezoeken!

Bovenop het belevingscentrum kan je bovendien genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de stad Ronse. Daarnaast dient het belevingscentrum ook als toeristische dienst voor de stad Ronse, dus je kan er ook terecht voor meer tips en informatie voor jouw bezoek aan de stad.

Openingsuren

De openingsuren van Belevingscentrum Hoge Mote kan je via deze link terugvinden.

Adres

De Biesestraat 2 – 9600 Ronse

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Belevingscentrum '14-'18

Belevingscentrum ’14-’18

Belevingscentrum Rufferdinge

Belevingscentrum Dru!f

Activiteiten in de buurt

Erfgoedsite Ename

Provinciaal Natuureducatief Centrum De Kaaihoeve

Provinciaal Domein De Gavers