B&B Maarle

Wil je graag verblijven in een uniek vakantieverblijf in een rustige omgeving? Dan is B&B Maarle zeker iets voor jou! Hier heb je de keuze om te verblijven in een klassieke B&B of in een authentieke pipowagen. Beide opties hebben een eigen privétuin en zijn volledig uitgerust. Bij de B&B hoort een weide en stal. Hierdoor mag je eigen paarden meenemen naar de B&B. Honden zijn ook van harte welkom!

In elke tuin is er een hangmat en vuurplek voorzien. Daarnaast kan je ook uitrusten in de hottub of de sauna. In de omgeving van de B&B kan je bovendien uitgebreid wandelen en fietsen!

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Maarle 14 – 2382 Poppel

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Stoomgroep

De Stoomgroep

Domein De Putten

Domein De Putten

Hidrodoe

Hidrodoe