B&B Kromven

B&B Kromven ligt in een rustige, bosrijke omgeving. In het vakantiehuis kunnen vier personen overnachten. Er is een kleine keuken met eettafel en leefruimte. Op de eerste verdieping is een open slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee enkele bedden.

In B&B Kromven is een sauna waar je tijdens je verblijf gratis gebruik van mag maken. Daarnaast beschikt de B&B over een grote tuin met visvijver. Op de visvijver ligt een kleine boot die ik mag gebruiken om te vissen. Ik moet hiervoor wel zelf vismateriaal meebrengen. Daarnaast is er ook een barbeque en kampvuurplaats op het grote domein.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Antwerpen.

Adres

Steenweg op Weelde 23 – 2330 Merksplas

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Activiteiten in de buurt

Stoomgroep

De Stoomgroep

Domein De Putten

Domein De Putten

Hidrodoe

Hidrodoe