Bastion VIII

Op zoek naar een leuke plek om tot rust te komen in Dendermonde? Dan is Bastion VIII de ideale plek voor jou! Hier kan je een mooie wandeling maken, het leven ontdekken in de vijver en zoveel meer! Voor groepen is er bovendien een uitgebreid aanbod van educatieve activiteiten.

Gezinnen en schoolgroepen kunnen bovendien gebruik maken van de Natuurkabas, een rugzak boordevol leuke opdrachten om ter plaatse uit te voeren. Meer informatie hierover kan je terugvinden via deze link.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

De openingsuren van Bastion VIII kan je hier terugvinden.

Adres

Begijnhoflaan 45 – 9200 Dendermonde

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

De Kaaihoeve

De Huysmanshoeve

 Provinciaal Domein Het Leen