Barrevoetenpad De Schorre - Boom

Heb je altijd al een blotevoetenpad willen doen? Dat kan vanaf nu met een autismevriendelijke voorbereiding bij het Barrevoetspad in het provinciaal domein De Schorre in Boom. Dit toffe blotevoetenpad is 1300 meter lang en ligt verdoken in de natuur. Je zal wandelen over mossen, kleibroden, modder, zachte kiezel, wol, hooi en zoveel meer! Niet alleen je voeten zullen geprikkeld worden. Rondom het pad zijn namelijk verschillende kruiden en geurplanten aangeplant zoals kruiptijm, munt, etc. Op het einde van de wandeling kan je uiteraard grondig je voeten wassen en je schoenen opnieuw aandoen. Dit barrevoetenpad is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers en mensen die het niet erg vinden om lekker vuil te worden!

Barrevoetspad

Het Barrevoetspad is gratis te bewandelen. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Vooraleer je begint aan je wandeling passeer je best nog eens aan het onthaal. Daar krijg je de juiste uitleg en een plannetje. Dit plannetje kan je ook alvast voor je bezoek downloaden via deze link. Ook de plattegrond van het volledige domein kan je online terugvinden. Op deze plattegrond kan je onder andere de verschillende parkings zien. Deze plattegrond kan je alvast downloaden via deze link

Tijdens de weekends en bij zeer goed weer kan het hier wel zeer druk zijn. Wens je de drukte te vermijden, kom dan op een minder zonnige dag. Daarnaast gaat Tomorrowland door op dit domein. De opbouw begint al vanaf halverwege juni. 

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Antwerpen.

Openingsuren

Dagelijks vanaf 1 april t.e.m. 31 oktober

Opgelet: Als de paasvakantie vroeger begint, dan opent het Barrevoetspad op de eerste dag van de paasvakantie.

Adres

Schommelei 1 bus 1 – 2850 Boom

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Arboretum

Arboretum Kalmthout

Averegten

Domein De Averegten

Klompenmuseum

Klompenmuseum en belevingspad

Activiteiten in de buurt

Breendonk

Fort van Breendonk

Sint-Romboutstoren

Sint-Romboutstoren

EMABB

E.M.A.B.B.