Provinciaal Archeocentrum Velzeke

Ben je geboeid door de prehistorie, Romeinen en vroege middeleeuwen? Dan is een bezoek aan Archeocentrum Velzeke zeker iets voor jou! Hier ontdek je op een interactieve manier de geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen!

Daarnaast organiseert Archeocentrum Velzeke talloze unieke activiteiten voor jong en oud, zoals Open Monumentendag, Erfgoeddag en zoveel meer! Voor meer informatie kan je terecht op deze website.

In het huidige stappenplan wordt rekening gehouden met de meest recente Coronamaatregelen. Zodra deze maatregelen versoepelen zal het stappenplan eveneens aangepast worden. Mocht u vragen hebben omtrent de Coronamaatregelen, raadpleeg dan zeker deze website van Archeocentrum Velzeke.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Snoezelrugzak aanwezig

Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

Zaterdag, zondag en feestdagen (behalve op maandag) van 13 tot 17 uur.

Archeocentrum Velzeke is gesloten op maandag.

Adres

Doolbosweg 2 – 9620 Velzeke (Zottegem)

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

PAM Ename

Belevingscentrum '14-'18

Belevingscentrum 14-18

AfricaMuseum