Abdijmuseum Ten Duinen

Abdijmuseum Ten Duinen valt er veel te beleven. Je kan een bezoek brengen aan het museum waar je leert over de abdijgeschiedenis, de unieke collectiestukken die archeologen in de streek hebben opgegraven en zoveel meer. Daarnaast kan je in alle rust wandelen langs de restanten van de oude abdij. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook de Zuid-Abdijmolen beklimmen, met Patrick, de enige overblijvende fulltime molenaar in België als gids.

Het Abdijmuseum organiseert bovendien regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kan je bijvoorbeeld abdijavonden volgen, alsook een smartphonewandeling doen. Je kan alle activiteiten terugvinden op de website van het museum. 

Openingsuren

De openingsuren van het Abdijmuseum en de molen kan je hier terugvinden.

Adres

A. Verbouwelaan 15 – 8670 Koksijde

Website

Heb je onlangs een stappenplan gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? Laat ons dan hier zeker een berichtje na!

Heb je ergens een fout opgemerkt of iets dat intussen veranderd is? Help ons dan hier om alle stappenplannen up to date te houden. Dan maken we samen de ervaring van anderen nog aangenamer.

Heb je tot slot zelf altijd gedroomd om een bepaalde attractie, hotel, bestemming, etc. te bezoeken, maar durfde je nooit de stap in het onbekende te zetten? Laat dan hier een suggestie achter voor een toekomstig stappenplan en wie weet zie je jouw voorstel binnenkort op de website verschijnen!

Gerelateerde activiteiten

Erfgoedsite Ename

Archeosite Velzeke

Belevingscentrum '14-'18

Belevingscentrum 14-18

Activiteiten in de buurt

Zwin Natuur Park

Sunparks buitenkant

Sunparks Oostduinkerke