Boudewijn Seapark: Is er een voorrangspas voor mensen met autisme om wachtrijen te vermijden en hoe krijg ik het?

Voor mensen met autisme zijn wachtrijen niet altijd even gemakkelijk. De drukte die hiermee gepaard gaat, resulteert vaak in veel stress. Om die reden zijn voorrangspassen vaak cruciaal om hen een aangenaam pretparkbezoek te bieden. Op die manier kunnen wachtrijen ingekort worden of kunnen ze buiten de wachtrij wachten. In dit artikel lees je meer over Boudewijn Seapark’s regels hieromtrent en hoe je een voorrangspas kan verkrijgen.  

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark wordt ook wel Boudewijnpark genoemd. Dit themapark ligt in Sint-Michiels, een deelgemeente van Brugge. Je vindt er naast de attracties ook een dolfinarium, dierenpark, schaatspiste en expohal.  Bovendien is het park het hele jaar geopend. Meer praktische informatie over Boudewijn Seapark kan je vinden op hun website.

 

[gdlr_core_button button-text=”Koop je tickets voordeliger online!” button-link=”https://www.toerismevoorautisme.be/go/boudewijnseaparktickets/” button-link-target=”BoudewijnSeaparkTickets” margin-right=”20px” ]

 

Is er een voorrangspas voor mensen met autisme in Boudewijn Seapark?

Ja, het is mogelijk om een voorrangspas te verkrijgen in Boudewijn Seapark voor mensen met autisme. Dit wordt uitgereikt in de vorm van een voorrangsbandje.

Wat zijn de regels van deze voorrangsbandjes?

De voorrangsbandjes zijn geldig voor twee personen, namelijk de persoon met autisme en 1 ouder/volwassene. Door de planning van de shows zijn de wachtrijen aan de attracties echter nooit echt lang. Bovendien is het in het voorjaar (april/mei/juni) ook altijd een stuk rustiger dan tijdens de grote vakantie. Tot slot vragen de medewerkers van het park ook om, indien mogelijk, even op voorhand te bellen. Op die manier kunnen ze nog wat extra informatie meegeven en een inschatting maken van hoeveel bezoekers verwacht worden die dag.

Wat heb ik nodig om deze voorrangsbandjes te krijgen?

De voorrangsbandjes kunnen verkregen worden op vertoon van een autipas.

Waar kan ik deze voorrangsbandjes krijgen?

Deze voorrangsbandjes zijn te verkrijgen aan de receptie van Boudewijn Seapark.

Heb jij zelf al eens gebruik gemaakt van deze faciliteitenkaart in Boudewijn Seapark? Hoe heb je dit ervaren? Als je meer informatie wil over hoe jij jouw bezoek aan een pretpark kan overleven, klik dan zeker hier verder.

8 reacties

  1. Vandaag langsgeweest met ons zoontje van 5 jaar met ASS. Op voorhand even gemaild en met een verklaring van de dokter zou het ook oké zijn! Ondertussen hadden we de autipas wel aangekregen dus hebben we deze gebruikt. Zeer vriendelijke dame aan het onthaal die meteen ook wat uitleg gaf. Voor ons was het de eerste maal met een voorrangspas dus even wennen. Maar uiteindelijk wel een hele fijne dag gehad, nergens echt moeten aanschuiven en dus voor de allereerste keer zo goed als alles kunnen doen in een park. Achteraf een zeer tevreden, toch nog lichtjes overprikkelde zoon. Maar echt fijn dat ze dit doen want anders had het lang niet zo een leuke dag geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen