Fijn dat je contact met me wenst op te nemen!

Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord tussen onze meest gestelde vragen of in onze facebookcommunity voor (ouders en hulpverleners) van kinderen en volwassenen met autisme. Ben je op zoek naar een auti-coach voor begeleiding? Neem dan hier een kijkje!

Heb je interesse in adverteren of samenwerken? Mail dan meteen naar contact@toerismevoorautisme.be.

Wil je beroep doen op mijn consultancy en/of visuele stappenplannen, sensorische kaarten en dergelijke meer op maat laten ontwikkelen voor jouw toeristisch bedrijf? Neem dan snel contact met me op via contact@toerismevoorautisme.be. Hierbij wordt jouw bedrijf meteen ook in de kijker gezet op dit blog.

Ben je geïnteresseerd om mij in te huren als spreker of wil je mij boeken voor een workshop over toegankelijk toerisme en autisme? Mail dan naar contact@toerismevoorautisme.be. Dit kan gaan van hoe je jouw bedrijf autismevriendelijk kan inkleden tot hoe je als personeel het best kan omgaan met iemand met autisme. Heb je zelf een specifiek thema in gedachten, aarzel dan zeker niet om dit voor te stellen!

Voor interviews, mediaopportuniteiten en overige persgerelateerde zaken kan steeds contact met me opgenomen worden via pers@toerismevoorautisme.be. Raadpleeg ook zeker onze perskit voor meer informatie over Toerisme voor Autisme en de nodige afbeeldingen, logo’s en dergelijke meer. 

Naast Toerisme voor Autisme ben ik ook auti-coach voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wens je graag een afspraak te maken? Klik dan op deze link

Kan je jouw vraag hierboven niet terugvinden? Wil je gewoon eens ‘hallo’ zeggen? Of heb je nog enkele tips om deze website te verbeteren? Stuur dan gewoon een mailtje naar info@toerismevoorautisme.be.

 

Deel ervaringen en tips met anderen!

Zit je met vragen omtrent autismevriendelijke vakanties of daguitstappen? Wil je tips delen met anderen? Word dan lid van onze Facebookcommunity!

Steun ons & bestel bij Bol.com via deze link!