Come AUT & Play: Gravensteen

Gravensteen 1
Binnenkort trekken we met Come AUT & Play naar Gravensteen.
Jij schreef je in om mee te gaan op deze uitstap op 6 juli 2024. Heel leuk! Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Hieronder kan je meer informatie vinden over de uitstap.

Praktisch:

De activiteit gaat door op 6 juli 2024.
We starten ten laatste om 09:30u. Om alles vlot te laten verlopen vraag ik jou om minstens 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn.
We verzamelen voor de ingang van het Gravensteen.

Hulpmiddelen

Om de activiteit voor jou en alle andere deelnemers zo vlot mogelijk te laten verlopen, heb ik een aantal hulpmiddelen opgesteld die je kunnen helpen bij het voorbereiden van de activiteit. Gebruik vooral degene die voor jou ondersteunend kunnen zijn.

Als eerste is er visueel stappenplan van de activiteit. Hiermee kan je de activiteit goed voorbereiden. Alle informatie over de uitstap, hoe je er naartoe kan gaan, wat je kan verwachten en zoveel meer kan je lezen in het stappenplan.

  • Download het stappenplan hier. [Het stappenplan wordt momenteel opgesteld. Het verschijnt binnenkort op deze pagina.]

Daarnaast maak ik voor elke uitstap een overzicht van de begeleiders en de andere deelnemers. Zo kunnen jullie ons en elkaar al wat beter leren kennen.

  • Download het overzicht van de begeleiders en deelnemers hier. [Het overzicht wordt momenteel opgesteld. Het verschijnt binnenkort op deze pagina.]

De begeleiders kan je ook op een andere manier beter leren kennen. Daarom maakte ik enkele filmpjes waarin elke begeleider zich kort voorstelt.

Tenslotte zal er voor elke deelnemer een goodiebag zijn. Deze goodiebag zal op het einde van de activiteit uitgedeeld worden. Heb je graag dat de inhoud van deze goodiebag een verrassing blijft? Klik dan niet op het overzicht hieronder. Wil je toch graag al weten wat er in zit? Dan kan je het overzicht hieronder terugvinden.

  • Download het overzicht van de goodiebag. [Het overzicht wordt momenteel opgesteld. Het verschijnt binnenkort op deze pagina.]

Optioneel kennismakingsgesprek

Om de activiteit voor jou zo goed mogelijk voor te bereiden kan je een kennismakingsgesprek/intakegesprek reserveren met mij. Hierin leren we elkaar kennen, zodat de drempel voor jou minder groot is om mee te gaan op uitstap. Daarnaast neem ik uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Dit kennismakingsgesprek is niet verplicht, maar kan een grote meerwaarde bieden voor jou. Dit hoef je uiteraard slechts eenmalig te boeken. 

Je kan het kennismakingsgesprek steeds bijboeken bij het inschrijven voor de activiteit. In 2024 wordt opnieuw het grootste deel van de kostprijs van zo’n kennismakingsgesprek betaald door Toerisme Vlaanderen. Hierdoor hoef je slechts €40 te betalen voor een kennismakingsgesprek waarbij ik naar jou kom of slechts €20 voor een online kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar de andere activiteiten van Com AUT & Play?

Neem dan een kijkje op de activiteitenpagina.

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen