Ga mee op stap naar Train World!

Binnenkort trekken we met Come AUT & Play naar Train World.
Deze uitstap gaat door op 29 juni 2024.

Hieronder kan je meer informatie vinden over de uitstap.

Twijfel zeker niet te lang om in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Praktische Info

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op gezinnen met lagereschoolkinderen. Je hebt geen officiële diagnose nodig om te kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Ook broers, zussen, partners, vrienden, (groot)ouders, kinderen zonder autisme zijn altijd welkom op de activiteiten. Let op, de inhoud van de activiteit is wel steeds afgestemd op de leeftijdsgroep die hierboven gedefinieerd is.

Samen creëren we een veilige, autismevriendelijke omgeving!

Wat?

Op 29 juni 2024 gaan we op uitstap naar Train World, het museum bij uitstek voor treinfanaten groot en klein! We starten ons bezoek met een rondleiding doorheen het museum waarbij we alles te weten komen over de werking van de spoorwegen, de verschillende soorten treinen en alles daaromheen. We zullen ook verschillende oude treinstellen te zien krijgen.

Daarna nemen we als groep deel aan een legoworkshop in het thema van de treinen en spoorwegen. Deze workshop gaat door in een zaal in het museumgebouw die speciaal voor ons gereserveerd is. De workshop wordt gegeven door niemand minder dan David Vanhee, deelnemer van LegoMasters en oprichter van Little Brickroom.

Beide activiteiten duren afzonderlijk elk anderhalf uur.

Deze activiteit zal tweemaal doorgaan op 29 juni 2024. In de voormiddag gaan we op stap met gezinnen met lagereschoolkinderen. In de namiddag richten we ons op volwassenen. Let dus goed op tijdens het bestellen dat je de juiste groep selecteert.

Waar?

De activiteit gaat door in Train World. De exact startplek wordt later gecommuniceerd.

Wanneer?

De activiteit gaat door op 29 juni 2024.
– Geplande start: 10:00u.
– Geplande eind: 13:00u.

Nadien is er de mogelijkheid om samen iets te eten of te drinken indien je dit wenst. Dit is uiteraard geen verplichting. 

Kostprijs?

De volgende prijscategorie(ën) zijn van toepassing voor deze activiteit: 

- Ticketprijs per deelnemer:
€ 17,20
- :
- :
- :

Inbegrepen in de prijs: 

  • Autismevriendelijke begeleiding
  • Autismevriendelijke voorbereiding
  • Rondleiding met gids in Train World
  • Legoworkshop Little Brickroom
  • 1 goodiebag per groep/gezin die zich inschrijft

Optioneel kennismakingsgesprek

Optioneel kennismakings-gesprek

Om de activiteit voor jou zo goed mogelijk voor te bereiden kan je een kennismakingsgesprek/ intakegesprek reserveren met mij. Hierin leren we elkaar kennen, zodat de drempel voor jou minder groot is om mee te gaan op uitstap. Daarnaast neem ik uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Dit kennismakingsgesprek is niet verplicht, maar kan een grote meerwaarde bieden voor jou. Dit hoef je uiteraard slechts eenmalig te boeken. 

Je kan het kennismakingsgesprek steeds bijboeken bij het inschrijven voor de activiteit. In 2024 wordt opnieuw het grootste deel van de kostprijs van zo’n kennismakingsgesprek betaald door Toerisme Vlaanderen. Hierdoor hoef je slechts €40 te betalen voor een kennismakingsgesprek waarbij ik naar jou kom of slechts €20 voor een online kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar de andere activiteiten van Come AUT & Play?

Neem dan een kijkje op de activiteitenpagina.

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen