Ga mee op stap naar Abdijmuseum Ten Duinen!

Binnenkort trekken we met Come AUT & Play naar Abdijmuseum Ten Duinen.
Deze uitstap gaat door op 8 juni 2024.

Hieronder kan je meer informatie vinden over de uitstap.

Twijfel zeker niet te lang om in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Praktische Info

Voor wie?

Deze activiteit is gericht op gezinnen met peuters en kleuters. Je hebt geen officiële diagnose nodig om te kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Ook broers, zussen, partners, vrienden, (groot)ouders, kinderen zonder autisme zijn altijd welkom op de activiteiten. Let op, de inhoud van de activiteit is wel steeds afgestemd op de leeftijdsgroep die hierboven gedefinieerd is.

Samen creëren we een veilige, autismevriendelijke omgeving!

Wat?

Op 8 juni 2024 gaat de eerste activiteit van Come AUT & Play door! En het is meteen een activiteit voor de allerkleinsten. We ontdekken samen het nieuwe peuter- en kleuterparcours met paard Abby en ridder Eddy in het Abdijmuseum Ten Duinen te Koksijde. Na dit interactieve familieparcours sluiten we aan bij een sensorische speelsessie van Happy Plays in een middeleeuws thema. Tussendoor geniet je van een lekker drankje.

Het bezoek wordt een mooi verbindingsmoment met de kinderen, maar ook met gelijkgestemde ouders. Het Abdijmuseum stelt zijn deuren bovendien uitzonderlijk voor ons open op dat moment. In het museum en op de site zullen geen andere bezoekers te zien zijn!

Wat is een sensorische speelsessie?

Tijdens een sensorische speelsessie worden de zintuigen van jouw kind gestimuleerd op een heel fijne manier en wordt de verbeelding geprikkeld. Dankzij de kracht van zintuiglijk spel wordt creativiteit, nieuwsgierigheid en spelend leren versterkt.

Waar?

De activiteit gaat door in Abdijmuseum Ten Duinen. De exact startplek wordt later gecommuniceerd.

Wanneer?

De activiteit gaat door op 8 juni 2024.
– Geplande start: 10:00u.
– Geplande eind: 12:30u.

Nadien is er de mogelijkheid om samen iets te eten of te drinken indien je dit wenst. Dit is uiteraard geen verplichting. 

Kostprijs?

De volgende prijscategorie(ën) zijn van toepassing voor deze activiteit: 

- Kinderen onder 6 jaar:
€ 13,95
- Kinderen tussen 6 en 18 jaar:
€ 14,75
- Volwassenen:
€ 15,95
- :

Inbegrepen in de prijs: 

  • Autismevriendelijke begeleiding
  • Autismevriendelijke voorbereiding
  • Familieparcours Abby & Eddy
  • Sensorische speelsessie Happy Plays
  • 1 drankje per deelnemer
  • 1 goodiebag per groep/gezin die zich inschrijft

Optioneel kennismakingsgesprek

Optioneel kennismakings-gesprek

Om de activiteit voor jou zo goed mogelijk voor te bereiden kan je een kennismakingsgesprek/ intakegesprek reserveren met mij. Hierin leren we elkaar kennen, zodat de drempel voor jou minder groot is om mee te gaan op uitstap. Daarnaast neem ik uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Dit kennismakingsgesprek is niet verplicht, maar kan een grote meerwaarde bieden voor jou. Dit hoef je uiteraard slechts eenmalig te boeken. 

Je kan het kennismakingsgesprek steeds bijboeken bij het inschrijven voor de activiteit. In 2024 wordt opnieuw het grootste deel van de kostprijs van zo’n kennismakingsgesprek betaald door Toerisme Vlaanderen. Hierdoor hoef je slechts €40 te betalen voor een kennismakingsgesprek waarbij ik naar jou kom of slechts €20 voor een online kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar de andere activiteiten van Come AUT & Play?

Neem dan een kijkje op de activiteitenpagina.

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen