ResetT

Zin om op reis te gaan, maar durf je de stap niet meteen te zetten om alles zelf te regelen? ResetT organiseert reizen voor jongeren en volwassenen met autisme, HSP en/of hoogbegaafdheid. Ga mee met enkele lotgenoten mee naar Marokko en ontdek de prachtige natuur en landschappen. Zowel voor, tijdens en na de reis word je begeleid door een ervaren auticoach!

Wat is ResetT?

ResetT organiseert unieke weg-wijzer-reizen naar het Atlasgebergte of de Sahara in Marokko voor Nederlandstalige jongeren en volwassenen met ASS, HSP, hoogbegaafdheid, etc. Wat hen nu net zo uniek maakt is dat zij jou zowel voor, tijdens, als na de reis begeleiden. Jij staat altijd centraal in hun aanpak. Tijdens deze reis word je begeleid door twee Nederlandstalige begeleiders die instaan voor de individuele coaching.

Hun missie

De missie van ResetT is simpel. Ze willen schooluitval voorkomen of re-integratie in het onderwijs bekomen voor jongeren die kampen met schoolstress in de ruime zin van het woord. Volwassenen willen ze terug op weg zetten op privé- en professioeneel vlak. Algemeen is het hun doel om Doel is om de deelnemers terug zelfvertrouwen, rust en toekomstperpectief te geven aan de hand van de inspirationele trektochten. Dit geldt voor zowel de jongeren als de volwassenen.

Voor wie?

Deze reizen worden georganiseerd voor jongeren (+14 jaar) en volwassenen met ASS, HSP, hoogbegaafdheid, etc. Ouders zijn steeds welkom op de speciale oudertochten (bij interesse neem contact op met ResetT).

Hoe werkt het?

De reizen worden steeds georganiseerd in kleine groep om een optimale begeleiding te garanderen (3-8 deelnemers). Hierbij gaan steeds twee Nederlandstalige begeleiders mee. Alles begint met een zeer uitgebreid intakegesprek waarbij je de begeleiders goed leert kennen. Op die manier kunnen zij beter inspelen op je noden en ben jij tot in detail geïnformeerd over wat er zal gebeuren. Daarnaast is er twee weken voor vertrek een groepskennismaking.

Meer informatie over ResetT, hun prijzen en dergelijke meer kan je op hun website vinden.

HULPMIDDELEN

WEBSITE

ADRES

Marokko

ANDERE INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen