Nerdland Festival

Het Nerdland Festival is hét grootste wetenschapsfestival in België. Dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familie. Tijdens dit weekend geniet je van talloze shows, focustalks en word je ondergedompel in massaal veel activiteiten.

Voor de editie van 2024 zet het Nerdland Festival in samenwerking met Toerisme voor Autisme voor het eerst in op autismevriendelijkheid. Hoe we dat precies doen? Dat lees je hieronder verder!

Voor deze derde editie wordt geëxperimenteerd met een visueel stappenplan dat uitgewerkt is door Toerisme voor Autisme. Dit zal na het festival geëvalueerd worden en aangepast worden, zodat het de komende jaren nog beter aansluit bij de werkelijkheid!

Daarnaast is er een prikkelarme zone voorzien, waar je even kan ontsnappen aan alle drukte. Bij deze zone zullen op zaterdag en zondag tussen 10 en 18 uur twee vrijwilligers aanwezig zijn die je kunnen helpen met vragen en uitdagingen. Sien, de oprichter van Toerisme voor Autisme, zal hier één van zijn! Zij zal ook af en toe rondlopen op het domein en mensen te ondersteunen waar nodig.

ADRES

Puyenbrug 1a 9185 Wachtebeke

ANDERE INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen