De Nekker

Op het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker valt er veel te beleven. Vandaar is dit domein ideaal voor een uitstap met het hele gezin! Je kan er zwemmen in de grote zwemvijver of in het overdekte zwembad. Daarnaast kan je ook spelen in de binnenspeeltuin de ‘Nekki’, zonnen op de ligweide, skaten op het skatepark en zoveel meer! Bovendien kan je ook overnachten in dit domein. Meer hierover kan je verder op deze pagina lezen.

Op het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker kan je meer doen dan de activiteiten die in het stappenplan omschreven worden. De overige activiteiten dienen echter steeds onder begeleiding van een medewerker van de Nekker te gebeuren. Vandaar werd afgesproken om deze voorlopig nog niet op te nemen in het stappenplan.

Wist je dat je op het Provinciaal Domein De Nekker ook kan overnachten? Je hebt er twee mogelijkheden. Je kan er verblijven in één van de kampeerhutten of in het Sportverblijf. De 2 kampeerhutten zijn geschikt voor kleinere groepen van maximum 4 personen per hut. Ben je op zoek naar een groter verblijf? Dan kan je ook steeds terecht in het Sportverblijf. Hier is plaats voor 65 personen!

ADRES

Nekkerspoel-Borcht 19 – 2800 Mechelen

ANDERE INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen