B&B ’t Mollenhof

Wat is er fijner dan overnachten op een échte kinderboerderij, waar het spelen en kind zijn centraal staan?

Kinderboerderij ’t Mollenhof is al 16 jaar een vaste waarde in Bever. Elk jaar verwelkomen ze meer dan 2500 kinderen via schoolbezoeken, verjaardagsfeestjes en boerderijkampen. Na al die jaren vonden Griet en boer Free het hoog tijd voor iets nieuws, namelijk een prachtige B&B.

De B&B bestaat uit een landelijk ingericht appartement met een ontbijt, aangepast aan jullie noden. Het appartement heeft een max. capaciteit voor 6 personen en ligt op de eerste verdieping van een bijgebouw. Het is bereikbaar via een buitentrap. Hierdoor is de locatie niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen die minder goed te been zijn.

Tijdens het verblijf kan gebruik gemaakt worden van hun faciliteiten op de boerderij. Er leven meer dan 100 boerderijdieren, waaronder pony’s, ezels, konijnen, varkens, geiten en kippen.

De kinderen (en volwassenen) kunnen bovendien meehelpen op de boerderij met het voederen en de verzorging. Op het terrein staat een springkasteel en een grote zandbak. Bij slecht weer kunnen ze in de grote schuur spelen met volksspelen of trappelen op minitractoren.

De boerderij is een zeer levendige kinderboerderij, wat betekent dat er doorlopend schoolbezoeken en verjaardagsfeestjes plaatsvinden. De eigenaars zorgen er echter voor dat uw verblijf zo rustig mogelijk verloopt. Indien je wenst deel te nemen aan de activiteiten, dan kan dat uiteraard.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

ADRES

Burght 1 – 1547 Bever

ANDERE INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen