B&B St-Hubert

Marina en Marc zijn echte paardenliefhebbers! Hun kleine stal bestaat al 65 jaar. Een oude conciërgewoning te Lennik heeft onlangs definitief plaatsgemaakt voor een sfeervol en uitnodigend architecturaal pareltje, waarin B&B St-Hubert is ondergebracht. Marina en Marc, verwelkomen je met open armen in hun manege in het midden van het Pajottenland dichtbij Brussel.

B&B St-Hubert is de ideale plek voor iedereen die geniet van een groene omgeving. Rondom B&B St-Hubert kan je heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. B&B St-Hubert biedt zowel paard als ruiter een uitstekend onderdak. Als kleine manege hebben ze altijd een plaatsje vrij voor je trouwe viervoeter.

Het gebouw bevat vijf gezellige en comfortabel ingerichte kamers op de eerste verdieping, die gemakkelijk met de trap of de lift te bereiken zijn. De vijf kamers zijn genoemd naar hun paarden: Mien, Roos, Zafiera, Julius en Jack. Beneden bevinden zich de ontbijtruimte, de keuken en een knus terras. Het ontbijt is altijd inclusief. De keuken is voor wie zelf zijn hapjes wil klaarmaken.

Dit stappenplan werd gerealiseerd in opdracht van Toerisme Provincie Vlaams-Brabant.

ADRES

Rosweg 68-B – 1750 Lennik

ANDERE INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen