Barrevoetspad De Schorre

Trek je schoenen uit en volg het “Barrevoetspad”. Dit blotevoetenpad is meer dan 700 meter lang, ligt verscholen in de natuur en is een prikkeling voor alle zintuigen. Je wandelt over mossen, kleibroden, modder, zachte kiezels, wol, hooi, noem maar op. Aankomen doe je bij de waterpompen, waar je rustig de voeten kan wassen en de schoenen terug kan aantrekken. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers en gezinnen! Ontdek onderweg ook de prachtige beelden van Carving Cis, die de titel heeft van beste belgische kettingzaagkunstenaar, en andere kunstwerken gemaakt door onze collega's!

Het Barrevoetspad is gratis te bewandelen. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Vooraleer je begint aan je wandeling passeer je best nog eens aan het onthaal. Daar krijg je de juiste uitleg en een plannetje. Dit plannetje kan je ook alvast voor je bezoek downloaden via deze link. Ook de plattegrond van het volledige domein kan je online terugvinden. Op deze plattegrond kan je onder andere de verschillende parkings zien. Deze plattegrond kan je alvast downloaden via deze link

Tijdens de weekends en bij zeer goed weer kan het hier wel zeer druk zijn. Wens je de drukte te vermijden, kom dan op een minder zonnige dag. Daarnaast gaat Tomorrowland door op dit domein. De opbouw begint al vanaf halverwege juni.

ADRES

Schommelei 1 bus 1 – 2850 Boom

ANDERE INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Filter bestemmingen:

Land
Land
Locatie
Locatie
Type
Type
Aanwezige hulpmiddelen
Aanwezige hulpmiddelen