Boudewijn Seapark: Is er een voorrangspas voor mensen met autisme om wachtrijen te vermijden en hoe krijg ik het?

Voor mensen met autisme zijn wachtrijen niet altijd even gemakkelijk. De drukte die hiermee gepaard gaat, resulteert vaak in veel stress. Om die reden zijn voorrangspassen vaak cruciaal om hen een aangenaam pretparkbezoek te bieden. Op die manier kunnen wachtrijen ingekort worden of kunnen ze buiten de wachtrij wachten. In dit artikel lees je meer over Boudewijn Seapark’s regels hieromtrent en hoe je een voorrangspas kan verkrijgen.  

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark wordt ook wel Boudewijnpark genoemd. Dit themapark ligt in Sint-Michiels, een deelgemeente van Brugge. Je vindt er naast de attracties ook een dolfinarium, dierenpark, schaatspiste en expohal.  Bovendien is het park het hele jaar geopend. Meer praktische informatie over Boudewijn Seapark kan je vinden op hun website.

 

Koop je tickets voordeliger online!

 

Is er een voorrangspas voor mensen met autisme in Boudewijn Seapark?

Ja, het is mogelijk om een voorrangspas te verkrijgen in Boudewijn Seapark voor mensen met autisme. Dit wordt uitgereikt in de vorm van een voorrangsbandje.

Wat zijn de regels van deze voorrangsbandjes?

De voorrangsbandjes zijn geldig voor twee personen, namelijk de persoon met autisme en 1 ouder/volwassene. Door de planning van de shows zijn de wachtrijen aan de attracties echter nooit echt lang. Bovendien is het in het voorjaar (april/mei/juni) ook altijd een stuk rustiger dan tijdens de grote vakantie. Tot slot vragen de medewerkers van het park ook om, indien mogelijk, even op voorhand te bellen. Op die manier kunnen ze nog wat extra informatie meegeven en een inschatting maken van hoeveel bezoekers verwacht worden die dag.

Wat heb ik nodig om deze voorrangsbandjes te krijgen?

De voorrangsbandjes kunnen verkregen worden op vertoon van een autipas.

Waar kan ik deze voorrangsbandjes krijgen?

Deze voorrangsbandjes zijn te verkrijgen aan de receptie van Boudewijn Seapark.

Heb jij zelf al eens gebruik gemaakt van deze faciliteitenkaart in Boudewijn Seapark? Hoe heb je dit ervaren?

Leave a Reply

Deel ervaringen en tips met anderen!

Zit je met vragen omtrent autismevriendelijke vakanties of daguitstappen? Wil je tips delen met anderen? Word dan lid van onze Facebookcommunity!

Hier-probeert-men-autismevriendelijk-te-zijn