Resett: Reizen op maat voor volwassenen en jongeren met autisme, ADHD en hoogbegaafdheid en hun ouders

ResettZin om op reis te gaan, maar durf je de stap niet meteen te zetten om alles zelf te regelen? Resett VZW organiseert reizen voor jongeren en volwassenen met autisme, ADHD en/of hoogbegaafdheid. Ga mee met enkele lotgenoten mee naar Marokko en ontdek de prachtige natuur en landschappen. Zowel voor, tijdens en na de reis word je begeleid door een ervaren auticoach! Lees verder in dit artikel wat zij nog meer te bieden hebben!

Bekijk het aanbod van 2019 hier!

Wat is Resett VZW?

Resett VZW organiseert unieke reizen naar het Atlasgebergte of de Sahara in Marokko voor Nederlandstalige jongeren en volwassenen met ASS, ADHD, ADD, hoogbegaafdheid, etc. Wat hen nu net zo uniek maakt is dat zij jou zowel voor, tijdens, als na de reis begeleiden. Jij staat altijd centraal in hun aanpak. Tijdens deze reis word je begeleid door twee Nederlandstalige begeleiders die instaan voor de individuele coaching. Meer zin in een reis naar Mallorca of Oostenrijk? Neem dan een kijkje bij 2MOVE.

Resett_Atlasgebergte

Hun missie

De missie van Resett is simpel. Ze willen schooluitval voorkomen of re-integratie in het onderwijs bekomen voor jongeren die kampen met schoolstress in de ruime zin van het woord. Volwassenen willen ze dan weer de mogelijkheid bieden om avontuurlijke reizen te maken door zeer doorgedreven aanpassingen op maat. Daarnaast is het hun doel om rust, inzicht, zelfvertrouwen en innerlijke kracht op te bouwen aan de hand van de inspirationele trektochten. Dit geldt voor zowel de jongeren als de volwassenen.

Voor wie?

Deze reizen worden georganiseerd voor jongeren (+14 jaar) en volwassenen met ASS, ADHD, ADD, hoogbegaafdheid, etc. Daarnaast zijn ouders van deze jongeren ook steeds welkom op deze reizen, zodat de ouders ook kunnen bijtanken!

Resett_Saha

Hoe werkt het?

De reizen worden steeds georganiseerd in kleine groep om een optimale begeleiding te garanderen (3-8 deelnemers). Hierbij gaan steeds twee Nederlandstalige begeleiders mee. Alles begint met een zeer uitgebreid intakegesprek waarbij je de begeleiders goed leert kennen. Op die manier kunnen zij beter inspelen op je noden en ben jij tot in detail geïnformeerd over wat er zal gebeuren. Daarnaast is er twee weken voor vertrek een groepskennismaking.

Meer informatie over Resett, hun prijzen en dergelijke meer kan je hier vinden.

Ben jij zelf al eens op reis geweest met Resett? Laat dan zeker een reactie na op dit bericht en vertel ons hoe het was!

 

2 Responses

Leave a Reply

Deel ervaringen en tips met anderen!

Zit je met vragen omtrent autismevriendelijke vakanties of daguitstappen? Wil je tips delen met anderen? Word dan lid van onze Facebookcommunity!

Steun ons & bestel bij Bol.com via deze link!